Behandelingen

In de salon staat persoonlijke aandacht voorop en wordt er gekeken naar uw huid en rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. "Uw huid..... mijn zorg".

 

Bij het eerste bezoek wordt er een huidanalyse gemaakt en in overleg bepaald wat de meest geschikte behandeling is. Terwijl u in de stoel ligt en lekker ontspant, krijgt uw huid de beste behandeling met het mooiste resultaat.

 

Ontspannen genieten van een heerlijke behandeling met een massage, het verven van uw wimpers en wenkbrauwen of een mooie make-up voor een belangrijke dag, aan u de keuze.

 

De behandelingen worden gegeven met de hoogwaardige producten van Janssen Cosmetics. Deze bevatten innovatieve en exclusieve ingrediënten met een hoog percentage aan actieve werkstoffen.

 

Janssen Cosmetics loopt voorop in de markt voor Cosmeceuticals, dit betekent dat de producten niet alleen een cosmetische maar ook medische achtergrond hebben.

 

Gezichtsbehandelingen

 

In de salon kunt u terecht voor ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen, maar ook voor intensieve huidverbeterende behandelingen.

 

Meer informatie over deze behandelingen en kleine deelbehandeling zoals epileren, verven en harsen vindt u op de pagina gezichtsbehandelingen.

 

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

 

Uiteraard is het ook erg ontspannend. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Dit geldt zowel voor dames als voor heren, voor jong en voor oud.

 

Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Visagie

In de salon wordt gewerkt met het mooie make-up merk Golden Rose.

 

U kunt terecht voor een eenvoudige dag make-up, maar ook voor advies, een speciale avond of bruidsmake-up bent u in goede handen.

 

Ik heb mijn visagie opleiding bij Els le Comte in Amsterdam gevolgd.