Huidverbetering:

 

Fruitzuur Behandelingen:

Nieuw van Janssen Cosmetics. Een revolutionair exfoliating system op basis van fruitzuren.

Het doel van deze kuur is om de opperhuid dunner te maken en met actieve werkstoffen de celvernieuwing op gang te brengen, waardoor er een soort 'reset' van de huid wordt verkregen.

 

Het nieuwe EXFOLIATION SYSTEM verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar vermindert pigmentatie en zorgt voor het egaliseren van lijntjes en rimpels. De huid ziet er gelijk stralender en frisser uit en is optimaal voorbereid voor de opname van actieve stoffen uit verdere verzorgende producten. Zonder afschilfering of langdurige roodheid. Het resultaat is een zichtbare stralende, egalere en zachtere huid.

 

Prijzen:

Per behandeling: €45,-

Tijdens een gezichtsbehandeling: 20 euro extra.

Kuur van 4 behandelingen €125,- (besparing van 15,-) u krijgt iedere week 1 behandeling.

Kuur van 8 behandelingen €245,- (1 behandeling t.w.v. €35,- gratis)

u krijgt 2 x per week een fruitzuurbehandelingen voor sneller resultaat.

Bij een kuur krijgt u 10 % korting op de geadviseerde producten.

 

Als extra tijdens uw behandeling:

Het is ook mogelijk om een fruitzuurbehandeling als extra bij uw gezichtsbehandeling te boeken. Als extra oppepper voor uw huid. Na de fruitzuurbehandeling neemt uw huid de werkstoffen die tijdens uw behandeling worden gebruikt beter op. U betaald dan 20 euro extra voor de fruitzuurbehandeling.

 

Vierweekse behandel kuur met iedere week een hogere dosering fruitzuren, oplopend in de eerste week met 20%, de 2e week met 30%, de 3e week met 40% en de laatste week met 60% fruitzuren.

Voorafgaand wordt de huid met een speciaal aangepaste Cleanser gereinigd.

Na de inwerktijd van de fruitzuren wordt de huid geneutraliseerd.

De eerste afspraak zal bestaan uit een intake gesprek, na een huidanalyse worden uw wensen in kaart gebracht en de verzorgingsregels rondom deze behandelmethode wordt uitgelegd.

 

Geschikt voor:

  •  doffe/vale huid
  •  pigmentatie stoornissen
  •  vette huid met grove poriën (acne)
  •  oppervlakte (acne) littekens
  •  droge en vochtarme huid
  •  lijntjes/rimpeltjes

 

Niet geschikt voor:

  •  couperose huid (gesprongen adertjes)
  •  neurodermatitis (eczeem)

 

 

Belangrijk om te weten:

Tijdens dit 4 weekse traject wordt u geacht een goede huidverzorging en een hoge beschermingsfactor te gebruiken (van Janssen Cosmetics, zodat de huid verzekerd is van optimale werkstof toevoer en om reactie met andere producten te vermijden). U krijgt bij het boeken van een kuur 10 % korting op de geadviseerde producten. 

 

 

 

Gaat u op vakantie naar de zon, dan kunt u het beste nog even wachten met het ondergaan van deze kuur, zon tijdens deze behandeling wordt ten strengste afgeraden.