Goede doelen en mooie acties

Look Good Feel Better

Look Good, Feel Better is een prachtige organisatie, die zich inzet voor de uiterlijke verzorging voor mensen met kanker.

 

Dit jaar heb ik mee mogen doen met de mooie actie "Geef een glimlach cadeau", waarbij mensen met kanker een gratis behandeling werd aangeboden. 

Voor mij was het heel waardevol en indrukwekkend en heb zelf ook heel wat glimlachen (en bloemen en bonbons) cadeau gekregen en doe volgend jaar ook zeker weer mee. 

Wilt u meer weten over uiterlijke verzorging bij kanker, of deze mooie stichting steunen? Neem dan een kijkje op de site.

 

 Ouderendag Den Helder

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn of lastig op pad kunnen. Op Nationale Ouderendag laten we deze wensen uitkomen. 

 

Op Nationale Ouderendag vervult het Nationaal Ouderenfonds ieder jaar samen met lokale comités, bedrijven en vrijwilligers duizenden wensen van ouderen.

Vaak gaat het om kleine wensen, zoals nog éénmaal het ouderlijk dorp bekijken, een kroket uit de muur trekken, een trouwjurk passen, samen op pad of herinneringen ophalen op het strand.

Wilt u meer weten, heeft u een wens, wilt u er één vervullen of dit mooie initiatief steunen? Kijk dan op de site.